Loading...

Product toegevoegd / Bestellijst bijwerken.Geachte Docenten,

 Welkom op de website van Uw Lesmaterialen B.V. te oss, sinds 1933 leverancier van verbruiksmaterialen ten behoeve van het onderwijs.

Op het gebied van lesmaterialen voor technisch praktijkonderwijs, kunnen wij veel voor u betekenen. Wij passen ons assortiment continue, aan de lessen van de afdelingen techniek en P.I.E. voor het M.B.O. / R.O.C. en V.M.B.O. onderwijs aan.

U kunt snel en adequaat de gewenste materialen vinden en direct bestellen. Veel werkstukken voor de opleidng van P.I.E., staan of worden uitgewerkt op onze site. Dit alles voor de leermethoden Techniek op Maat, VMBO-digitaal, Vertoog, Techniek Plaza en het Consortium.

Tevens hebben wij een breed assortiment leerling gereedschap sets, werkkleding ( eventueel bedrukt ) en veiligheidsschoenen.

Door een unieke samenwerking met diverse gerenomeerde leveranciers en fabrikanten van technische materialen, is er een verbreding van ons assortiment ontstaan met een zeer prijsgunstig effect in combinatie met de mogelijkheid tot snelle rechtstreekse leveringen. 

Veel web plezier gewenst,

Uw Lesmaterialen B.V.
Alanenweg 19F
5342 PV     Oss
Tel. 0412-474920
e-mail : info@uwlesmaterialen.nl
 
Donne        Uponor        Dyka        Moeller
Rehau           Gevavi            Gacia           Keraf
Knipex           Festo            Einhell           Niko