Loading...

Product toegevoegd / Bestellijst bijwerken. Nieuws 

Het complete assortiment Knipex en meer.....

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat ook Ruro de samenwerking heeft gezocht met Uw Lesmaterialen BV.

Knipex

Ruro vertegenwoordigt niet alleen Knipex, maar ook 27 andere merken zoals Het Melkmeisje, Stabila, Bessey, Witte, Lyra en meer.
Hierdoor gaat het assortiment bij Uw Lesmaterialen aanzienlijk vergroten met gerenomeerde merken.

Maar om de overzichtelijkheid van de website te bewaren, zetten we alleen materialen op de site die er toe doen.
Mocht u  gereedschappen zoeken die niet worden vermeld: mail ons, bel ons of vul het contact formulier in. We willen u graag verder helpen.


 

Festo Pneumatiek

Nieuw in ons assoriment is het Festo pneumatiek materiaal en onderdelen. Niet alleen in losse onderdelen, maar ook in de Didactic versies.
Festo is wereldwijd leverancier van automatiseringstechniek en prestatieleider in industriële trainingen en educatieve programma’s.
Maximale productiviteit en prestatievermogen.
  
festo1        Festo 2
 
De "normale serie" kan altijd worden toegepast en/of voor het verwisselen van defecte onderdelen.
De "Didactic serie" is speciaal ontwikkeld door Festo voor trainings doeleinden. Deze materialen worden speciaal vervaardigd met een bevestigings module.
Deze module kan op een speciaal daarvoor ontwikkelde lessenaar worden geklikt. Ook voor het onderwijs is dit een slimme oplossing, zodat snel gewisseld kan worden per project.
 

 

Wavin start met vernieuwde Hep2O leiding system.

         Hep2O     Hep2O

 

 

Een koperen leidingsysteem kan uitstekend samengaan met kunststof fittingen en leidingen. Het bewijs: Wavins nieuwe generatie Hep2O kunststof insteekfittingen. Dankzij enkele nieuwe en unieke eigenschappen zijn deze fittingen probleemloos aan te sluiten op traditionele koperen cv- en waterinstallaties. Daardoor is het systeem zeer geschikt voor bijvoorbeeld renovatieprojecten.

Door de push-fit techniek en de flexibele kunststof leidingen is het systeem gemakkelijk en snel te installeren. Er hoeft niet worden geïnvesteerd in speciale gereedschappen, wat deze kunststof fittingen extra aantrekkelijk maakt voor bijvoorbeeld ZZP’ers. Ook met het oog op de sterk flucturerende marktprijs van koper zijn deze stabiel geprijsde kunststof fittingen een uitkomst. 

Over de nieuwe generatie Hep2O 

De nieuwe generatie Hep2O bestaat uit witte buizen en fittingen die volledig uitwisselbaar zijn met de grijze Hep2O leidingen die Wavin tot dusver leverde. Door de unieke eigenschappen kost het minder tijd om de fittingen te installeren en presteert het systeem nog beter. De degelijkheid en betrouwbaarheid van Hep2O is ruimschoots bewezen: al meer dan 30 jaar wordt het in de markt geïnstalleerd. 

Hep2O is een leidingsysteem dat flexibele buizen met push-fit fittingen combineert, waardoor een leidingsysteem voor heet en koud water snel en probleemloos kan worden aangelegd. Het systeem is integraal; het dient als één geheel te worden aangelegd. Onderdelen van het Hep2O-systeem kunnen niet willekeurig met andere kunststof systemen worden verbonden. 

Het Hep2O systeem is verkrijgbaar in de maten 10, 15, 22 en 28 mm. De maatvoering is eenvoudig te herkennen aan de kleurcode van de verpakking: 

10 mm:groen
15 mm:blauw
22 mm:paars
28 mm:oranje
 
Maar zeker voor het leren omgaan met deze materialen is dit systeem voor het onderwijs erg geschikt.
Mede door het feit dat veel materialen, tot op zekere hoogte, voor hergebruik geschikt zijn !!
 
Onder het menu van deze website "Brochures" kunt u een materialen overzicht en de montagehandleiding downloaden. 
 
youtube wavin
klik hier voor een demofilm
 

 

Uw Lesmaterialen is dealer van Einhell gereedschappen.

Einhell dealer 

    Garantie 2        Garantie 1        garantie 3

Het verheugt ons te kunnen melden dat Uw Lesmaterialen officieel dealerschap heeft gekregen van Einhell.
Met het "Power-Xchange" programma levert Einhell vele machines welke op 1 soort accu kunnen worden gebruikt. 
Ook de garantie van 10 jaar competabiliteit van deze accu's wordt gegarandeerd.

Standaard geeft Einhell 2 jaar garantie op haar machines en 1 jaar op de accu's.
Dit kan worden uitgebreid naar resp. 
3 jaar en 2 jaar garantie na het online registreren van deze materialen.

Einhell staat voor de kwaliteit van haar produkten.


 

Categorie Cursus boeken

Nieuw op de website is de categorie " Cursus Boeken ". Hierin gaan wij cursus boeken opnemen die interessant kunnen zijn voor de scholen.

Het eerste boek welke wij opgenomen hebben in de voorraad is een boek over het behalen van de B-VCA en VOL-VCA diploma's, welke recentelijk is uitgekomen van VLU-Media.

VCA

 Nieuw is de powerpoint presentatie voor klassikale lessen ter ondersteunen van het VCA boek op een USB stick.

 


 

EMAGINE VIRTUAL REALITY EDUCATION

                                         Emagine

pict 1 

pict 2

Emagine B.V is een online platform. Dit platform biedt lessen aan in virtual reality. Deze lessen sluiten naadloos aan op de reeds bestaande methode's. Scholen kunnen de lessen afnemen via een online platform. Een account op dit platform is geheel gratis. Vraag er één gratis aan via: info@e-magine.nl. Natuurlijk is lesstof op maat ook mogelijk bij Emagine B.V.

Emagine zet de bestaande papieren lesstof om naar digitale lesstof. Dit doen zij door middel van Virtual Reality. In deze virtuele wereld is de leerling interactief bezig met het uitvoeren van zijn lessen. Omdat Emagine werkt met reeds bestaande methode's kan het op korte termijn virtuele lessen ontwikkelen voor meerdere profiel- en keuzedelen binnen het VMBO. 

Emagine vindt dat de leerling centraal staat. Door in te loggen op het Emagine platform kan de leerling zelfstandig bezig zijn met de les. in 5 stappen doorloopt een leerling het programma, waarin een tussentijdse evaluatie en een eind-evaluatie altijd centraal staan. Omdat virtual Reality zich steeds meer op de consumentenmarkt begeeft, is het thuis werken voor de leerling op korte termijn ook mogelijk.

youtube                        demo 2

          klik voor demo film 1                                            klik voor demo film 2

 Voor informatie:  info@e-magine.nl  of bel: 06-38257088